Výzkumný ústav potravinářský Praha
Základní informace
Výzkumný ústav potravinářský Praha je svou činností orientován především na zlepšení úrovně stravování naší populace a na ozdravění nabídky potravin na našem trhu. Je zaměřen na zdokonalování postupů při zpracování potravin od začátku výroby až po jejich konečnou přípravu, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky, na vyhledávání a vývoj souvisejících kontrolních a hodnotitelských metod, analytiku včetně provádění specifických rozborů a rovněž na vývoj a výrobu speciálních měřících zařízení a techniky. Aktivita ústavu sestává v posledních letech z činnosti hlavní – řešení výzkumných projektů a úkolů a z činnosti hospodářské, spočívající v plnění zakázek, provádění služeb, poradenské a konzultační činnosti.
O instituci
| Celé jméno: | Výzkumný ústav potravinářský Praha |
|---|---|
| Členem Transfery od roku: | Není známo |
| Typ členství: | řádný člen |
Kontaktní informace technologií
| Název pracoviště: | Centrum transferu technologií VUPP |
|---|---|
| Kontaktní adresa: | |
| Jméno a přijmení: | Jiří Trnka |
| E-mail: | jiri.trnka@vupp.cz |
| Jméno a přijmení: | Helena Kavanová |
| E-mail: | helena.kavanova@vupp.cz |
| Jméno a přijmení: | Aleš Landfeld |
| E-mail: | ales.landfeld@vupp.cz |