Přehled technologií

Vítejte v databázi technologií Transfera.

Databáze představuje centrální místo pro prezentaci inovativních a komerčně využitelných projektů z univerzit a vědeckovýzkumných institucí z celé České republiky. Pokud pro svůj další rozvoj hledáte zajímavé inovace nebo výzkumného partnera, jste na správném místě. V případě, že si nevyberete z projektů prezentovaných níže, neváhejte nás se svou poptávkou oslovit pomocí poptávkového formuláře vpravo.

Databáze Transfera je tu pro vás, aby vám pomohla nabrat správný směr ve světě inovací.

Nalezeno 5 výsledků
Název technologie Instituce
Přenosný miniaturizovaný kapalinový chromatograf
HPLC analýzy kapalných vzorků jsou nyní v podmínkách mimo laboratoř možné díky miniaturizovanému HPLC přístroji. Konstrukce zařízení...
Životní prostředí a klima, Výzkumné nástroje, Nanotechnologie, Výzkum a vývoj potravinářských výrobků, Elektrotechnika
Ústav analytické chemie AV ČR, v. v. i.
Bezlepkové potraviny z pseudoobilovin
Základem technologie je několik receptur s bezlepkovými pseudocereáliemi obsahující aminokyseliny. Tyto cereálie lze smíchat v takovém...
Výroba potravinářských výrobků
alergie aminokyseliny celiakie lepek potravinové alergie pseudocereálie
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Přípravek pro léčbu či profilaxi infekcí způsobených flaviviry, zejména virem klíšťové encefalitidy
Naše plně ověřené výsledky představují nové možnosti vývoje antivirových přípravků proti viru klíšťové encefalitidy nebo jiným...
Farmacie, Výzkum a vývoj potravinářských výrobků
antivirotikum encefalitida flaviviry infekce stilbeny
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Bezlepková pekařská směs s vyšší výživou hodnotou s obsahem antioxidantů
Vhodné a zdraví prospěšné složení pečiva nabízí přídavek upravené cibulové vlákniny v souladu s trendy Ministerstva zemědělství...
Výroba potravinářských výrobků
bezlepkové pečivo celiakie pečivo s antioxidanty potravinové alergie
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Imobilizace proteolytických enzymů na nanovlákennou membránu
Imobilizace enzymů na nosič umožňuje jejich recyklaci, kontinuální provoz, zvyšuje stabilitu a usnadňuje izolaci a purifikaci produktů...
Potravinářství
imobilizace enzymů membránový reaktor nanovlákna polyhydroxybutyrat trypsin
Výzkumný ústav potravinářský Praha

Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám.

(např: info@domena.cz)